Velünk van az erő? - Mitől férfi a férfi

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapest 1111
2017
április 11.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Örömmel jelentjük be hogy folytatjuk a Kikapcsolt Férfiak előadáson...

Örömmel jelentjük be hogy folytatjuk a Kikapcsolt Férfiak előadáson elkezdett témánkat! Az előadásra meghívott előadó Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, a témát pedig lentebb olvashatjátok!

Egyre több forrásból halljuk, esetleg mindennapi életünkben tapasztaljuk is, hogy a férfi nem hanyatlásnak indult. Mi ennek a feltevésnek a valóságalapja és mik lehetnek az okok? Ezen kérdések megválaszolására Bedő Imre, a Férfiak Kluba alapítója fog kísérletet tenni. Emellett szó esik arról, hogy mitől férfi egy férfi és gyakorlati területekről is, mint a felnőtté válás, kilépés a passzivitásból, felelősségvállalás illetve hogy mi a férfi szerepe egy párkapcsolatban, hogy válhat jó társsá, férjé, apává. Természetesn a nők sem hagyhatók ki a témából így az ő szerepükről is szó fog esni.

Ismerjétek meg jobban az előadót, Bedő Imrét:
A Férfiak Klubja független társadalmi szervezete és alapítója Bedő Imre immár 4 éve foglalkozik speciálisan a férfiak és férfitársaságok motiválásával elérve és edukálva ezzel összefüggésben a nőket, a vállalaltokat és a családokat is. Az általa írt Férfienergia című sikerkönyvet férfiak, nők, szakemberek ezrei forgatják. Rendszeres rendezvényein, határon innen és túl tartott előadásain, vállalalti és civil felkérésre emberek tömegeit inspirálja. Munkáját állandó médiafigyelem kíséri.
https://www.facebook.com/aferfiakklubja/?ref=ts&fref=ts

Regisztráció: http://jovokepp.hu/velunk-van-az-ero
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapest 1111, Műegyetem rkp. 3.

Hozzászólások