Turn the Radio on - első karrier est

KommON Kommunikációs Szakkollégium
Budapest 1111
2016
szeptember 27.
BME - GTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Neked is volt még kiskorodban saját magnód? Emlékszel mikor az ante...

Neked is volt még kiskorodban saját magnód? Emlékszel mikor az antennát percekig állítgatni kellett, hogy rendesen halld az adást? A rádió a mai napig az egyik fő kommunikációs eszköz a világon, hiszen szinte bárhol: autóban, boltokban, a fodrásznál akár otthon online is hallgathatod.

A BME KommON Kommunikációs Szakkollégiuma szeptember 27-én (kedden) 18 órakor megrendezi neked az első Karrier Estjét, melynek vendége Kránitz Balázs a Kossuth rádió műsorvezetője lesz.

Pilóta szeretett volna lenni, de rádiós lett belőle. Túl korán jött a rádió az életébe, ezért nem kezdett repülni, 20 évvel ezelőtt ült először mikrofon mögé. 16 éve került a Magyar Rádióhoz, kezdetben az akkor induló szombathelyi stúdiónál dolgozott, aztán egyre több munkát vállalt az országos csatornákon. Dolgozott a Napközbennél, vezetett műsort hajnalban, jelenleg a délutáni Közelről szerkesztő-műsorvezetője. Úgy tartja: ez a szakma valójában nem más, mint játék a hangokkal. Készített élő műsort az egri börtönből, a levegőből, a Tisza-tó közepéről, a bontás alatt lévő pécsi magasház tetejéről. Gyere és hallgass meg tőle még több történetet a karrierjéről, kivételesen a mikrofonja nélkül.

Szeretettel várunk a BME „E” épületébe, idézd fel emlékeidet, amikor inkább a rádiót, mintsem a YouTube-ot hallgattad!

Az esemény ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

KommON Kommunikációs Szakkollégium
Budapest 1111, BME "E" épület (Egry József utca 1.)

Hozzászólások