Tűréshatáron innen és túl - Kerekasztalbeszélgetés

TEMI Fővárosi Művelődési Háza
Budapest 1119
2017
március 16.
KRE
Budapest
Free
Miért gyere el?

TŰRÉSHATÁRON INNEN ÉS TÚL - SPORTOLÓI KEREKASZTALBESZÉLGETÉS
...

TŰRÉSHATÁRON INNEN ÉS TÚL - SPORTOLÓI KEREKASZTALBESZÉLGETÉS

Mi indít el az útján egy embert, sportolót, hogy mindent maga mögött hagyva, egyedül/másodmagával, mindenféle különösebb biztonsági felszereltség nélkül átszelje egy kajakkal az óceánt, körbevitorlázza a Földet, vagy egyes egyedül áttúrázzon egy sósivatagot? Milyen testi és lelki felkészülés előz egy ilyen expedíciót? Milyen fizikai és pszichés megpróbáltatásokat kell kiállniuk, milyen nem várt akadályokba ütköznek, és hogyan küzdik le ezeket? Laikusok fejében logikusan vetődik fel a kérdés: egyáltalán, hogyan lehet egy ilyet túlélni? Honnan merítenek erőt ahhoz, hogy végigcsinálják, és hogyan lehet elviselni a magányt, a magunkra utaltságot? És akinek mindez sikerül, mit tanul mindeközben magáról, mivel lett több, mit kap az expedíciótól?

Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ a KAPSZLI által szervezett extrém sportolói kerekasztalbeszélgetésben.

A kerekasztal résztvevői Kovács László teljesítménytúrázó, Méder Áron földkörüli szólóvitorlázó, és Szabó Norbert, a FarFarAway atlanti óceánt kajakkal átszelő expedíció egyik tagja. A beszélgetést moderálja Dr. Lénárt Ágota sportpszichológus, a SOTE Testnevelési és Sporttudományi Kara Pszichológia Tanszékének vezetője.

Az előadás, mint mindig, most is INGYENES, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációval kapcsolatos részletekért figyeljétek az esemény falát!

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

TEMI Fővárosi Művelődési Háza
Budapest 1119, Fehérvári út 47.

Hozzászólások