Startup @Innotrends 2014

Akvárium Klub
Budapest
2014
október 16.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

„Ma már tagadhatatlan: valami új vette kezdetét a magyar vállalkozá...

„Ma már tagadhatatlan: valami új vette kezdetét a magyar vállalkozások világában. Tucatnyi fiatal technológiai vállalkozás hódította meg a globális piacokat, sorra szaporodnak a kockázati tőketársaságok, és szinte nincs olyan hét, hogy Budapesten ne lenne valamilyen verseny, amelyen új ötletek, technológia újdonságok, és ami ennél is fontosabb, vállalkozni és a globális piacot megnyerni vágyó fiatalok tűnnének fel. Új nyelvet tanulunk, és új fogalmakat ízlelgetünk, amelyeknek még nincs magyar megfelelője, mint: startup, pitching session, bootcamp, vagy hackathon.” (RunwayBudapest 2.0.2.0. – a Startup Credo)

A startup láz lehetőséget ad arra, hogy új irányokból közelítsük meg azt, hogy hogyan dolgozunk és hogyan teremtünk értéket. Arra kérünk, hogy felejtsd el a tradicionális konferenciák szabályait és korlátait, és ebben közegben, ahol mindenki aktív résztvevője a beszélgetésnek, fedezd fel, hogy kik vagyunk és hogyan viszonyulunk a társadalomhoz. Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is!

De mi is az a startup? Vállalati forma? Kultúra vagy módszertan? Vagy még inkább egy életstílus? Milyen az entrepreneur szemlélet? Kik ezen tagadhatatlanul új kezdet résztvevői? Milyenek a mai kor vállalkozói? Az elmúlt években kialakult Budapesten egy nagyjából 1000 fős startupper közösség, akik a hazai ökoszisztéma aktív résztvevői. Mi ezen közösség jellemzője? Kikből állnak a tagjai? Egyetemről frissen kikerül, zárkózott geek srácok, akik saját nyelvet beszélnek, és akik mernek nagyot álmodni?

A beszélgetés résztvevői:
- Juha Ruohonen – CEO @FAM Sports, StartupSauna alapító tag
- Hild Imre - CEO @iCatapult
- Valner Szabolcs - Ügyvezető partner @Digital Factory
- Ágoston Laszló – CEO, Kreater Social Innovation Agency
- Kovács Patrik – JEUNE elnök - Young Entrepreneurs' Organization of the European Union
- Szoboszlai Beáta - Ügyvezető, Nők a Tudományban Egyesület
- Vidos Péter – CEO & Co-Founder at TestJockey

Moderátor:
- Mischa Altmann - MEng alapító

Ingyenes regisztráció: http://www.eventzilla.net/web/event?eventid=2139061450
(A regisztráció a kétnapos Innotrends kiállításra egészére szól).
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Akvárium Klub
Budapest, 1051 Erzsébet tér 14.

Hozzászólások