Sport tabuk nélkül!

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapest 1111
2017
február 23.
BME - GTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Érdekel a sport? Lenne néhány égető kérdésed, de eddig még nem volt...

Érdekel a sport? Lenne néhány égető kérdésed, de eddig még nem volt alkalmad feltenni őket? Szeretnéd egy fajta belső szemmel vizsgálni ezt a témakört, esetleg érdekel néhány kulisszatitkok? Ha az előző kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, akkor most eljött a te időd! A XIII. Liska Tibor Szakmai Hetek Sport tabuk nélkül című kerekasztal beszélgetése olyan betekintést enged nyújtani a sport világába, amiben eddig még sosem volt részed. Dr. Kalamár Hajnalka, elismert sportpszichológus vezényletével nemzetközileg is elismert sportolók válaszolnak a feltett kérdésekre. Vendégünk lesz Sors Tamás, kétszeres paralimpiai bajnok úszó; Märcz Tamás, a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya; és Baji Balázs, Európa-bajnoki ezüstérmes atléta. Gyere és kérdezz tőlük bátran!

Helyszín: BME I épület, B025
Időpont: 2017.02.23. 18.00

Az előadásra előzetesen regisztrálni a www.szakmaihetek.hu-n tudtok, de helyszíni regisztrációra is lesz lehetőség. Az előadáson való részvétel ingyenes.

A Szakmai Hetek további programjairól bővebb információt találtok az esemény leírásában: https://www.facebook.com/events/174690466356228/

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Budapest 1111, Műegyetem rkp. 3.

Hozzászólások