PTE TTK HÖK - Több lett? Maradhat!

PTE TTK HÖK
Pécs 7624
2017
március 13.
PTE - TTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves TTK-sok!

A Több lett? Maradhat! – Országos fels...

Kedves TTK-sok!

A Több lett? Maradhat! – Országos felsőoktatási adománygyűjtésben a PTE TTK is részt vesz. Így nálunk a PTE TTK HÖK irodán is várjuk a felajánlásokat.

https://www.facebook.com/events/223226751484278/

A HÖOK Mentorprogram országos felsőoktatási adománygyűjtést rendez 2017 március 13 és április 7 között, melynek során országszerte 50 felsőoktatási gyűjtőponton adhatjátok le azokat a tartós élelmiszereket, amelyeket a hátrányos helyzetű családoknak szántok.

JÓ HELYRE MEGY
Több élelmiszert vásároltál,mint kellett volna? Vidd be a HÖOK Mentorprogram gyűjtőpontjaira! Az adományokat a Karitatív Tanács segítségével hátrányos helyzetű családokhoz juttatjuk el.

MIT GYŰJTÜNK?
Mindenféle tartósélelmiszert szívesen fogadunk! Például tészta, liszt, rizs, só, kristály és - porcukor, olaj, búzadara, zsemlemorzsa, sárgaborsó, lencse, szárazbab, fűszerek, konzervek, lekvárok, levesporok, keksz, édesség, gyermek vitamintabletta, kakaópor stb.

ORSZÁGOSAN JELEN VAGYUNK
A kezdeményezésben 17 felsőoktatási intézmény hallgatói önkormányzata vesz részt, így szinte az ország minden felsőoktatási intézményében megtalálhatóak gyűjtőpontjaink. A gyűjtőpontokat hamarosan egy térképen is láthatjátok.

NEM KELL HOZZÁ ÜNNEP
A rászoruló családoknak és gyerekeknek nem csak ünnepek közeledtével van szükségük segítségre, ezért hiszünk abban, hogy egy jó ügy érdekében karácsony nélkül is képesek vagyunk az összefogásra. Az akcióval a felelősségvállalás fontosságán túl a túlvásárlás problémájára hívjuk fel a figyelmet, valamint segíteni szeretnénk a felhalmozott fogyasztási cikkek hasznosításában is.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

PTE TTK HÖK
Pécs 7624, Ifjúság útja 6

Hozzászólások