Paksi Atomerőmű

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111
2017
április 05.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakk...

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakkollégium 2017. tavaszi, Dr. Ronkay Ferenc emlékfélévének harmadik üzemlátogatására, melynek során meglátogatjuk a

Paksi Atomerőművet

A Paksi Atomerőmű hazánk legnagyobb erőműve, mely 4 blokkjának összesen 2000 MW beépített villamos teljesítményével a magyarországi villamosenergia-termelés 52%-át fedezi. Az üzemlátogatás során megtekintjük az Atomenergetikai Múzeumot, a Tájékoztató- és Látogatóközpontot, az üzemi területet, valamint a Karbantartó- és Gyakorlóközpontot.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.
A jelentkezők a jelentkezés visszaigazolását és az utazás részleteit a megadott e-mail címükre kapják meg legkésőbb 2017. március 23-ig.

Szervező:Romero Adriana (romero.adriana@eszk.org)
Időpont: 2017. április 5. szerda
Jelentkezési határidő: 2017. március 21. 23:59
JELENTKEZNI a honlapunkon keresztül lehetséges: http://eszk.org/index.php?l=hu&s=view&p=visit&vid=221
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111, Műegyetem Rakpart 3.

Hozzászólások