Mennyi az élet? - Mondd el, kérdezz, beszélgess 2.

Híradó Kávézó
Budapest 1073
2017
február 20.
BCE
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kérdéseid vannak az életről? Vagy már válaszaid is? Érdekel, mások...

Kérdéseid vannak az életről? Vagy már válaszaid is? Érdekel, mások mit gondolnak, vagy csak elmondanád a saját véleményedet olyan kérdésekkel kapcsolatban, mint például:

Létezik Isten?
Van mélyebb értelme, célja az életemnek?
Miért van szenvedés?

Az Alpha egy keresztény szemléletű nemzetközi kezdeményezés, melynek az a célja, hogy fórumot biztosítson olyan beszélgetéseknek, ahol szabadon megoszthatjuk egymással a véleményünket azokról a kérdésekről, amelyekről alig vagy egyáltalán nem beszélgetünk a hétköznapokban, de mégis foglalkoztatnak bennünket.

Világszerte 27 millió ember 169 országban már kipróbálta az Alphát... Köztük Bear Grylls is, aki élete legnagyobb kalandjaként emlegeti. Ha érdekel, miért: próbáld ki Te is.

Hogyan is néz ki egy Alpha alkalom?

Február 13-tól kezdve, tíz héten át hétfőnként gyűlünk össze a Híradó Kávézóban (Erzsébet körút 13.) este hat órától, ahol egy közös vacsora után megnézünk egy húsz perces rövidfilmet keresztények nézőpontjából, majd a benne elhangzó és a közben megfogalmazódó kérdésekről nyíltan beszélgetünk.
Alkalmainkra elsősorban egyetemista korú fiatalokat várunk. (18-30 év között)
Ez nem Bibliatanulmányozó csoport és nem csak keresztényeknek szól.

A részvétel ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel: ha élvezted és megtetszik, gyere el máskor is! Nem kötelező minden alkalomra eljönni.

Ha többet szeretnél arról tudni, hogy mi ez, akkor találkozzunk február 20-án, 18:00-kor: Híradó Kávézóban! Ezt a Dohány utca és az Erzsébet krt. sarkán találod. (Ha beléptél az épületbe, akkor a kávézón keresztül gyere fel az emeleti terembe vagy csak kérdezd meg a kedves kávézósokat, hogy hol találod az Alphát, ők majd útba igazítanak. :) )

Részvételi szándékod kérünk, hogy az „Ott leszek” gombbal jelezd, ez az étel elkészítése miatt fontos.
Speciális étkezési igényedet is figyelembe tudjuk venni: írd meg üzenetben.

Bővebb infó az Alpha kezdeményezésről: http://alpha.org.hu/
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Híradó Kávézó
Budapest 1073, Erzsébet körút 13.

Hozzászólások