Illyés Multidiszciplináris Konferencia

Elte Ppk (Kazy)
Budapest 1075
2016
május 05.
ELTE - PPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Az Illyés Sándor Szakkollégium szeretettel meghív minden érdeklődőt...

Az Illyés Sándor Szakkollégium szeretettel meghív minden érdeklődőt az idén másodszor megrendezésre kerülő
Illyés Multidiszciplináris Konferenciára!

Amennyiben van pályamunkád, vagy nagyobb kutatásod melyet szívesen bemutatnál (15 percben), és a következő intézmények valamelyikének hallgatója vagy (Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium; Bibó István Szakkollégium; Bolyai Kollégium; Eötvös Collegium; Illyés Sándor Szakkollégium) küldd el az általad készített munka absztraktját április 20-ig az alábbi email-címre: szakmai@isszk.elte.hu

A legérdekesebb kutatások nyílt szavazás alapján kerülnek majd kiválasztásra a jelentkezések után, a szakkollégiumok között arányosan elosztva az előadókat.

A részvétellel biztosan lehetőséged nyílik a témáddal kapcsolatos új észrevételek, ötletek begyűjtésére, és betekintést nyerhetsz más tudományterületek témáiba is.
Nevezéseddel esélyt adsz magadnak a legnívósabb előadásokért járó díjak elnyerésére, illetve szeretettel várunk a rendezvény végén megtartott állófogadáson is.
Az előadásokon kívül egy kerekasztal beszélgetéssel is készülünk a különböző tudományterületek együttműködésének lehetőségeiről, a tavalyi tapasztalatok alapján pedig nagyon érdekes vitákra, és megosztásokra számíthattok.

A konferencia időpontja: 2016. május 5.
Helyszíne: ELTE PPK, Budatest VII. ker., Kazinczy utca 23.

Várjuk jelentkezésed sok szeretettel! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Elte Ppk (Kazy)
Budapest 1075, 1074 Budapest, Kazinczy utca 23-27

Hozzászólások