Felvételi - ELTE Illyés Sándor Szakkollégium

ELTE Illyés Sándor Szakkollégium
Budapest 1117
2016
augusztus 21.
ELTE - PPK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kedves Érdeklődők!
Köszöntünk mindenkit az ELTE Illyés Sándor...

Kedves Érdeklődők!
Köszöntünk mindenkit az ELTE Illyés Sándor Szakkollégium 2016-os őszi felvételi eseményénél!

Szakkollégiumunk hallgatói leginkább a TÓK, BGGYK és PPK karok hallgatói közül kerülnek ki, de szeretettel várjuk minden olyan ELTE-s hallgató jelentkezését, aki szívesen megismerkedne a pszichológia, pedagógia vagy szervezet működtetés gyakorlati oldalával és elmélyedne a humán fejlesztés különféle ágazataiban.

Az őszi felvételi alkalmával főként középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok jelentkezését várjuk, akik szeretnék már első egyetemi évüket egy sokszínű szakmai közösségben eltölteni.

A változatos kurzuskínálat mellett– élménypedagógiától kezdve, meseterápián keresztül, egészen a jelnyelv órákig – önálló kutatói műhelyekben valósíthatjátok meg legjobb ötleteiteket egy jó hangulatú és inspiratív közösségben, ahol mentoraink és oktatóink is segítik a közös munkát.
Az egyetemi évek minél tartalmasabb kihasználása érdekében társadalmi felelősségvállalás projektekben vehettek részt, de akár a konferenciaszervezés világába is betekintést nyerhettek szakmai rendezvényeink során. A kollégiumot különféle bizottságok működtetik, így a széleskörű szakmai ismeretszerzésen túl közéleti tevékenységekben is kipróbálhatod magad.

Ha a vizsgázáson túl szeretnél többet kihozni az egyetemi évekből, és emellett jól szeretnéd érezni magad egy vidám, sokszínű közösség tagjaként, akkor köztünk a helyed!

Küldd el jelentkezésed a felveteli@isszk.elte.hu email címre legkésőbb 2016.augusztus 21. 23.59-ig az alábbi dokumentumokat csatolva:

1) Szakmai-tudományos írásmű egy általad választott témában (Korábbi munkát is küldhetsz, de új tanulmányt is készíthetsz, amelynek elkészítésében számíthatsz mentoraink segítségére is!)
2) Önéletrajz (sablon alapján: http://isszk.elte.hu/felveteli/felveteli-informacio/)
3) Motivációs levél

Jelentkezési határidő: 2016.augusztus 21. 23.59

A felvételivel kapcsolatos információkat megtalálod honlapunkon (http://isszk.elte.hu/felveteli/felveteli-informacio/).

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bátran emailben (felveteli@isszk.elte.hu) vagy keress minket Facebookon!

Eredményes felkészülést kíván az Illyés csapata! :)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE Illyés Sándor Szakkollégium
Budapest 1117, Nándorfejérvári út 13. 3. emelet

Hozzászólások