Ericsson C++ Programozó Bajnokság

Online selejtező
Budapest
2014
október 29.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

C++ programozó bajnokság hallgatóknak és frissdiplomásoknak. Fődíj:...

YOUR C++HANCE TO CHANGE THE WORLD


Érdekel a C++ programozás?
Szeretsz versenyezni? És utazni?
Szoftverfejlesztői vagy programozói munkát szeretnél, olyat, ahol Te is formálhatod a jövő technológiáját?

Ha igen, jó helyen jársz!


Az Ericsson C++ Programozó Bajnokság országos szakmai verseny hallgatóknak és frissdiplomásoknak.


Miért érdemes részt venni?

Izgalmas szakmai kihívás, új tapasztalat egy tekintélyes céggel együttműködve. Ha bejutsz a döntőbe, azzal egyúttal teljesíted az Ericsson K+F Központ szakmai felvételi tesztjét és egy lépésselközelebb kerülsz az Ericssonos karrierhez! 
Eljuthatsz Stockholmba és az Ericsson Studioba, ahol a jövőbe mutató technológiai megoldásokba is bepillantást nyerhetsz, valamint a győztes csapat minden tagja 1-1 4G képes tablet boldog tulajdonosa is lehet.
Ha épp lecsúsztok az első helyről, akkor sem lesz okotok szomorkodni, mivel a második helyezett szintén 4G képes tablettel gazdagodik, valamint a harmadik helyen végzett csapat tagjai egy-egy SSD 120 GB meghajtót nyerhetnek.


Mi a feladat?

A verseny három fordulós. Az első két forduló online zajlik, kvíz és C++ programozási feladatok megoldását (a kódot) kell beküldeni, melyeket az Ericsson szakemberei, a feladat kiírói értékelnek. A 2. selejtező forduló eredményét követően a legjobb 10 csapat jut tovább az országos döntőbe, mely Budapesten az Ericsson központjában kerül megrendezésre.

Regisztráció


A  regisztráció határideje: október 29.
Regisztrációhoz kattints a jobb oldalt található Regisztráció gombra. 
A regisztrációs kódot automatikusan megkapod.

Részvételi feltételek

A versenyre egyetemi/főiskolai hallgatók és frissdiplomások jelentkezését várjuk. Frissdiplomásnak számít, aki 2013-ban vagy 2014-ben diplomázott.A versenyre 3 fős csapatokat várunk, kevesebb vagy több csapattaggal nem lehet részt venni. A versenyben az Ericsson munkatársai nem vehetnek részt.

RegisztrációTovábbi info az esemény weboldalán.

Helyszín

Online selejtező
Budapest

Hozzászólások