ELTE BTK Összoktatói és Hallgatói Fórum

ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem
2016
április 05.
ELTE - BTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

A Kari Vezetés minden hallgatót szeretettel vár a Kari Stratégiaépí...

A Kari Vezetés minden hallgatót szeretettel vár a Kari Stratégiaépítő Koncílium előadására.

"Tisztelt Oktató Kollégák! Tisztelt Hallgatók!

Amint arról Önök is értesültek, a dékáni vezetés 2016. február 1-én felállította a Kari Stratégiaépítő Koncíliumot abból a célból, hogy a felsőoktatásban, azon belül is az ELTE-n lejátszódó folyamatok Karunkat is érintő hatásainak ismeretében a Bölcsészettudományi Kar – átvilágítva jelenlegi helyzetét – saját maga fogalmazza meg cselekvési tervét és jövőképét.
A 2016. június 30-ig működő testület kidolgozza a kari oktatói-kutatói követelményrendszert, áttekinti a BA- és MA-tanegységlistákat, javaslatokat fogalmaz meg az osztatlan tanárképzés bevezetése miatt kialakult helyzet kezelésére, áttekinti a minorokat és specializációkat, felméri a külső óraadás valós igényeit, javaslatot tesz a Kar finanszírozási helyzetének javításához valóban jelentősen hozzájáruló képzések indítására, valamint további intézkedési tervek kidolgozására, továbbá megvizsgálja, hogy kari szinten miként vonhatók be az eddiginél jelentősebb kutatási, pályázati és szponzorációs források.
A Kari Stratégiaépítő Koncílium vezetője Déri Balázs, a Kar Professzori Tanácsának elnöke, titkára Kóczán András, a Dékáni Hivatal vezetője, tagjai: Szalay Krisztián, a Gazdasági Hivatal vezetője, a dékáni vezetés részéről Borhy László dékán, Borsodi Csaba és Hamar Imre dékánhelyettesek és Gintli Tibor, György Péter, Kenyeres János és Lukács István intézetigazgatók.
A Kari Stratégiaépítő Koncílium eddig elvégzett munkája eredményeinek és a folytatás terveinek megismertetése céljából összoktatói és hallgatói fórumot hívok össze 2016. április 5-én, kedden, 16 órai kezdettel az ELTE BTK campusán, a Gólyavár Mária Terézia-termében, ahol a lehetőséget teremtünk kérdések fölvetésére is.

Üdvözlettel,

Prof. Borhy László akadémikus"
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

Hozzászólások