ELTE ÁJK Pub Quiz - The Ultimate Edition

4BRO
Budapest 1051
2017
március 23.
ELTE - ÁJK
Budapest
Free
Miért gyere el?

ELTE ÁJK PUB QUIZ- THE ULTIMATE EDITION

2017. március...

ELTE ÁJK PUB QUIZ- THE ULTIMATE EDITION

2017. március 23. méltán híres napként vonulhat be karunk történetébe: az ÁJK hallgatói elfoglalják a Gozsdut!
Nem elég, hogy a híres-hírhedt TAG formációebben a szemeszterben ismét zászlót bont , és megszervezi a WO/MEN IN BLACK eseményt, ami már magában elég fantasztikusnak ígérkezik, az ÁJK HÖK ráadásul egy formabontó "before" lehetőséget kínál Nektek: MEGHIRDETJÜK AZ ELSŐ ÁJK PUB QUIZT A BULIVAL AZONOS HELYSZÍNEN - NEM CSAK GÓLYÁK SZÁMÁRA!

Az esemény során lehetőségetek nyílik a TAG- rendezvény helyszínén egy baráti vetélkedőre, ahol az általános és korántsem általános műveltség kérdéseinek armadáját zúdítjuk rátok; meglátjuk, ki hogy vesz majd az akadályt!

A férőhelyek limitáltak, ezért kérünk mindenkit, minél előbb adja le a jelentkezését, hiszen azok érkezési sorrendje lesz mérvadó a kvalifikácó során! A sikeresen regisztrált csapatok listáját az esemény facebook- oldalán tesszük közzé!

Az eseményre 4-6 fős csapatok jrelentkezését várjuk!

Jelentkezni egy e-mail elküldésével tudtok, amit a kulturalis@ajkhok.elte.hu címre várunk! Az e-mailnek tartalmaznia kell:
- a csapatnevet
- a csapattagok nevét
- a csapatkapitány nevét

Persze nem maradtok nyeremények nélkül sem; az örök hírnéven, soha nem múló tisztelenten, és a széleskörű elismerésen túl természetesen tárgyi nyereményekkel is készültünk nektek, ezekről a következő napokban olvashattok az esemény falán;)

Szóval ha felkeltettük az érdeklődésetek, ne habozzatok; jelentkezzetek kocsmakvízünkre, és mutassátok meg, hogy a Ti kompániátok az ÁJK legjobbja!
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

4BRO
Budapest 1051

Hozzászólások