Élet-halál harc - a crowdfunding kommunikáció alapjai

Spin-Off Klub
Budapest 1111
2017
március 13.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Tudtad, hogy a legtöbb közösségi finanszírozási kampány sorsa már a...

Tudtad, hogy a legtöbb közösségi finanszírozási kampány sorsa már az első 7 napban eldől? Gondolkodtál már azon mire van szükség egy sikeres crowdfunding projekthez? Kíváncsi vagy arra, miért nem elég csak egy ütős videó és egy penge termék?

Ha éppen saját gyűjtés indításán dolgozol vagy csak belelátnál néhány nagyot szóló kampány kulisszatitkaiba, akkor a Spin-Off Klub következő előadása pont neked való. Egy gyakorlati példákkal tarkított előadás keretein belül vendégünk megmutatja, mire kell figyelnetek a felkészülés során, hogyan tudjátok jól időzíteni és felépíteni a saját kampányotokat úgy, hogy már az induláskor olyan lendülethez jussatok, amely kitart egészen az utolsó napig. Ezek mellett kitérünk a kampány utóéletének kommunikációs kihívásaira és a leggyakrabban előforduló buktatókra is. Ebben Boros Regina az OXO Labs kommunikációs és marketing igazgatója lesz segítségünkre, aki több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az online és közösségi marketing eszközök fejlesztésében és alkalmazásában. Szakterülete többek között a webes tartalom és felhasználói megközelítés központú keresés alapú tartalom építés, kreatív koncepció írás, közösségi tartalom analizálás, építés és fejlesztés, valamint a márkaüzenet testre szabása. Tudásával olyan elismert cégeket segített már, mint a POSSIBLE/OKEGO, a barcelonai NPJ-STUDIO, vagy a Ring Clock és a Liber8 Technology.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, akkor találkozzunk március 13-án hétfőn este 18 órától a Spin-Off Klub megszokott helyszínén a B32-ben.

A Klub minden rendezvénye nyílt és ingyenes, mindössze annyit kérünk, hogy egy visszajelzéssel segítsd a szervezést és egy megosztással az esemény hirdetését.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások