Ceglédi alállomás, Szolnoki Járműjavító üzemlátogatás

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111
2017
február 20.
BME
Budapest
Free
Miért gyere el?

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakk...

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk az Energetikai Szakkollégium 2017. tavaszi, Dr. Ronkay Ferenc emlékfélévének első üzemlátogatására, melynek során meglátogatjuk a

Ceglédi alállomás, Szolnoki Járműjavítót

A MÁV Zrt. 39 vontatási alállomásának egyike a közelmúltban felújított ceglédi alállomás, mely az országos 120 kV-os távvezetéki hálózatból vételezett villamos energiát 25 kV-os feszültségszintre alakítja. Ezek az alállomások látják el villamos energiával a vontatójárműveket és a helyhez kötött fogyasztókat is.
A Szolnoki járműjavító már több mint 160 éve szolgálja ki a hazai vasútipart és jelenleg is fejleszti a MÁV-START mozdonyait és személykocsi parkját. A látogatás során testközelből megismerhetővé válik a vasúti járművek külső-belső kialakítása, az utasterek, a mozdonyvezetők munkahelye, bepillantást nyerhetünk a járművek gyártási, felújítási munkálatainak otthont adó csarnokokba, a munkák fázisaiba.

Az üzemlátogatás díjmentes. Felhívjuk figyelmét, hogy - a meglátogatott létesítmény korlátozott fogadóképessége miatt - a jelentkezés önmagában nem garantálja az üzemlátogatáson való részvételt. A jelentkezés elfogadásáról az üzemlátogatás szervezője értesíti Önt a jelentkezési határidő lejárta után. A határidőt követően jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. A várható túljelentkezésre való tekintettel javasoljuk a minél előbbi regisztrációt. Túljelentkezés esetén előnyt élveznek a Szakkollégium tagjai, a Szakkollégium tantárgyait felvevő hallgatók, illetve az ETE, MEE, MET szervezetek valamelyikének tagjai. Azon jelentkezők, akik nem jelennek meg a megjelölt indulási időpontban, kizárhatók a szemeszter további létszámhatáros programjaiból.

Időpont: 2017. február 20. hétfő 7:30 - 16:00
Jelentkezési határidő: 2017. február 13. 23:59 ( Jelentkezni a honlapunkon keresztül lehetséges: http://eszk.org/index.php?l=hu&s=view&p=visit&vid=217)

Szervező:
Pap Kristóf
(pap.kristof@eszk.org)
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Energetikai Szakkollégium
Budapest 1111, Műegyetem Rakpart 3.

Hozzászólások