Cégalapítás és működés jogi és számviteli buktatói

Spin-Off Klub
Budapest 1111
2017
március 27.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Kis túlzással azt állíthatnánk, hogy a hazai szabályozási környezet...

Kis túlzással azt állíthatnánk, hogy a hazai szabályozási környezetben egyetlen állandó tényező van: a változás; ezért újragondolva a régi mondást, némi iróniával azt is mondhatnánk, hogy minden sikeres vállalkozó mögött áll egy ügyes jogász-könyvelő páros.

Hétfőn ebből kiindulva tapasztalt vendégeink Dr. Arató Balázs és Dr. Aratóné Nagy Ágnes segítségével igyekszünk utat mutatni a jog és számvitel hazai dzsungelében: kiderül, melyek az egyes vállalkozási formák előnyei/hátrányai, melyek a cégalapítással és működtetéssel kapcsolatos közkeletű félreértések, és hogyan tudod elkerülni e buktatókat. Szó lesz a 2017-ben bevezetett és még várható újdonságokról, illetve adunk néhány támpontot arra vonatkozóan is, hogyan érdemes választani a különböző adózási lehetőségek közül. Ha szeretnél céget alapítani, vagy magabiztosabban eligazodni a jogi útvesztőkben és helyesen válaszolni a számvitel fejtörőire, akkor találkozzunk hétfőn 18-kor a B32-ben. Kérdezz bátran, akár előre is, a spinoffklub@gmail.com-on.

Dr. Arató Balázs a jog számos területe, köztük a vállalati és céges jog szakértője. Dr. Aratóné Nagy Ágnes mérlegképes könyvelő, de az ingatlan értékbecslés és közvetítés, a közbeszerzési- és üzletfejlesztési tanácsadás, valamint a pályázatírás terén is kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik. Rendszeresen publikálnak a Cégvezetés, illetve Munkaadók lapja című szakmai kiadványokba, illetve az Országos Vezetőképző Intézet által kiadott közbeszerzési segédletek és a RAABE Kiadó különböző szakkiadványainak elkészítésben is aktívan közreműködtek. Tanácsaikkal már eddig is több, a Spin-Off Klubhoz közel álló vállalkozást segítettek elindulni, a Klub visszatérő vendégei.

A Klub minden rendezvénye nyílt és ingyenes, mindössze annyit kérünk, hogy egy itteni visszajelzéssel segítsd a szervezést és egy megosztással az esemény hirdetését.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

Spin-Off Klub
Budapest 1111, Bartók Béla út 32.

Hozzászólások