A leghatékonyabb dropshipping technikák

H13
Budapest 1085
2017
március 28.
Összes
Budapest
Free
Miért gyere el?

Dropshipping? Remote warehouse? Webáruház indítása nulla, vagy mini...

Dropshipping? Remote warehouse? Webáruház indítása nulla, vagy minimális kezdő tőkéből? Nem túl kockázatos egy olyan üzlet, ahol még a terméket se látom? Tényleg nem kell hozzá pénz, hogy elinduljak? Akár a meglévő munkahelyem mellett is elkezdhetem? Ezekre és hasonló kérdésekre keressük kedd este a választ Gulyás Ákos segítségével.

*** A Dropshipping előnyei és hátrányai. Győztesek és vesztesek ***

Előadónk a debreceni székhelyű Syncee alapítója reális képet fest a legújabb nemzetközi e-commmerce trendekről. Bemutatja, hogyan indulhatsz el minimális költségekkel, akár saját készlet nélkül, az elektronikus kereskedelem sokszor bonyolult útvesztőjében. Ákos jól ismeri az újdonsült online vállalkozók igényeit, hiszen a Syncee ügyfelei a világ minden tájáról érkeznek.

A Shopify app store-ban található applikáció egyre népszerűbb az Inventory kategóriában. Az alap funkciók mellett (termék feltöltés és frissítés) a csapat mindent megtesz, hogy felhasználóiknak a legjobb Dropshipping beszállítókat kutassa fel, így a Syncee segítségével akár pár óra alatt megnyitható egy több ezer terméket tartalmazó webáruház.

Lehet, csak most vágsz bele az e-kereskedelembe, lehet már évek óta benne vagy, biztos hallani fogsz újdonságokat. Ha szívesen elkerülnéd a buktatókat, mégis gyorsan növekvő webáruházra vágysz, akkor kedden mindenképpen itt a helyed.

Az esemény menetrendje:
17:40-18:10 // Regisztráció & networking
18:10-19:00 // Gulyás Ákos előadása
19:00-19:30 // Q&A
19:30-20:00 // Networking

Az esemény helyszíne:
H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési központ, a Horánszky utca 13-ban.

VEDD MEG JEGYEDET ONLINE! Elővételben online 990 Ft, a helyszínen 1.290 Ft.

A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, így az online jegyvásárlók elsőbbséget élveznek a beléptetésnél. Amennyiben jegyedet nem online vásárolod meg, kérjük mindenképp regisztrálj most!

Online jegyvásárlás: https://tixa.hu/dropshipping_h13
Regisztráció: https://goo.gl/forms/A0fD8XEnnJdmvh7l1
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

H13
Budapest 1085, Horánszky utca 13.

Hozzászólások