A blogolás mint a Self-branding eszköze- II. Karrier Est

BME - E épület 503-as terem
2015
november 03.
BME - GTK
Budapest
Free
Miért gyere el?

Manapság a kommunikációval foglalkozó szakemberek körében elterjedt...

Manapság a kommunikációval foglalkozó szakemberek körében elterjedt a self-branding, másnéven az énmárka vagy személyes márka kifejezés. De mit jelent ez pontosan, és mire jó? Hogyan tudjuk fejleszteni és mik a buktatói?

II. Karrier Estünk keretén belül az énmárka témáját László Móni personal branding szakértővel járjuk körül. A self-branding egy lehetséges építésének módja, a blogolás keretén belül vizsgáljuk meg az énmárka fejlesztésének lehetőségeit. Megnézzük, hogyan érhetjük el, hogy az emberek figyeljenek ránk és hitelesnek tartsanak; de megtudhatjuk azt is, hogy hogyan segítheti a blogolás azt, hogy kiemelkedjünk versenytársaink közül.

Egyáltalán, miért fontos a self-branding? „Az énmárka tudatos építésének akár az is lehetne az alapja, hogy végre eldöntsük magunkról, vajon mosópor vagyunk-e, vagy fájdalomcsillapító” - olvasható a találóan megfogalmazott definíció előadónk könyvének ismertetőjében.

László Móni personal branding szakértőként tanácsadással foglalkozik, azaz a „tehetséges embereket, vezetőket, cégtulajdonosokat támogatja abban, hogy megvalósítsák szakmai céljaikat.” 2008 óta szabadúszó tanácsadó, előtte a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban volt főtanácsadó. Találkozhattunk vele többek közt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, BME Állásbörzén, a Figyelőben, Üzlet és Pszichológiában, valamint a HVG Extra: Business magazinban. Fő profiljai közé tartozik a brandépítés és a közösségi média.

Ha úgy érezzük, nem születtünk karizmatikus vezetőnek vagy hiteles kommunikátornak, akkor sincs baj: Móni szerint „aki következetesen fejleszti magát és tudatosan építi a személyes márkáját, végül nem csak ösztönösen lesz jó”.

Várunk minden kedves érdeklődőt november 3-án, kedden 18:00-kor, a BME E épületének 503-as termébe.

A program ingyenes.
További info az esemény weboldalán.

Helyszín

BME - E épület 503-as terem

Hozzászólások