Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Effemine - Egyesület a Fiatal Nőkért ismertetője és eseményei

Effemine - Egyesület a Fiatal Nőkért

BCE
Budapest
30 tag
Csatlakozz Te is
2009
Alapítás éve
2389 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

Női karriermenedzsmenttel foglalkozó szervezetként munkánk során azt kívánjuk elérni, hogy a nők is képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására, már az egyetemi évek alatt tisztában legyenek jövőbeli karrierlehetőségeikkel, megismerjék tapasztalt, sikeres nők történeteit, tanácsait. Szeretnénk, hogy az Effemine tagjai a „nagybetűs életbe” kikerülve is magabiztos, ambiciózus pályakezdők, majd hosszú távú munkájuk során is sikeresek legyenek, illetve egy többgenerációs női kapcsolat- és tudásbázist hozzanak létre.

Tagjaink több egyetemről, más-más szakokról érkeznek, ezért tevékenységünk nem kapcsolódik szakokhoz, az iskolában megszerzett tudáshoz. Azonban aki felvételt nyer hozzánk, elvárjuk az aktív részvételt és építő jellegű tevékenységet. Céljaink megvalósításához heti rendszerességgel tartunk gyűléseket - melyeken a szervezet futó projektjeiről ötletelünk - és tréningen veszünk részt, melyek témája a személyes fejlődés, az önismeret, a készségfejlesztés és a csapatépítés. Trénereink gyakran válnak mentorainkká, felismerik az Egyesületben rejlő értékeket és lehetőségeket. A már tapasztalt, vezető pozícióban lévő nők tudásátadása jelenti a díjnyertes Mentorációs programunk egyik részét, továbbá az Egyesületen belül működik egy másik program is, amely során az újonnan belépő tagjainkat segítjük a szervezetbe történő beilleszkedésben.

Az Effemine nem csak saját tagjait szeretné segíteni és támogatni, ezért nagy jelentősége van a félévente tartott nagyelőadásainknak, melynek témájáért és megszervezéséért Egyesületen belüli projektcsapat felel, valamint a különböző nyílt programok szervezésének. Évek óta állandó résztvevői vagyunk a HVG Állásbörzének is. Tevékenységünkkel igyekszünk mind saját magunk, mind az erre igényt tartó egyetemisták, frissdiplomások, karrier előtt álló és dolgozó nők fejlődéséhez hozzájárulni, karrierjük építését segíteni.

A karrier egy biztos lépéssel kezdődik.

Vezetőségi tagok

Bors Anita

Elnök

András Anna

Elnökhelyettes

Elérhetőségeink

1093 Budapest, Fővám tér 8.

Tagjaink