Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Budavári Schönherz Stúdió ismertetője és eseményei

Budavári Schönherz Stúdió

BME - VIK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
1962
Alapítás éve
1323 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Budavári Schönherz Stúdió, rövidebb nevén a BSS, a Simonyi Károly Szakkollégium videózással, illetve rádiós, televíziós műsorok gyártásával foglalkozó köre. Elsődleges feladatunk a Schönherz kollégium lakói, valamint a BME Villamosmérnöki és Informatikai karának hallgatói által szervezett rendezvények dokumentálása. Természetesen emellett sok más dologgal is foglalkozunk: forgatunk szakmai anyagokat, részt veszünk kulturális eseményeken, és nem szoktunk hiányozni a nyári fesztiválokról sem.
 A BSS tagjaként betekintést nyerhetsz egy TV-stúdió mindennapjaiba, játszhatsz profi eszközökkel, tanulhatsz öregstúdiósainktól, akik például az RTL Klubnál, TV2-nél vagy a Magyar Televíziónál dolgoznak. Érdekeljen akár az operatőrködés, a vágás, vagy, hogy hogyan kell bemikrofonozni, bevilágítani egy televíziós beszélgetést, nálunk jó helyen jársz.

Elérhetőségeink

1117 Budapest, Irinyi J. út 42.

Tagjaink