Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] Big Fish ismertetője és eseményei

Big Fish

BGF - PSZK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
183 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A BiGFish a PSZK-n alapított diákkör, melynek célja, hogy lehetővé tegye a hallgatók számára a szakma rejtelmeinek feltárását egy új perspektívából.

Kedves Diáktárs!

Volt már olyan érzésed reggel, amikor beléptél a fősuli kapuján, hogy „ez ugyanolyan nap lesz, mint a többi”? Megfogalmazódott már benned, amikor az V-ös előadóban ültél, hogy „ez ugyanolyan nap, mint a többi”? Volt már olyan érzésed, amikor kiléptél egy fárasztó nap után a fősuli kapuján, hogy „ez ugyanolyan nap volt, mint a többi”? Ha a válaszod igen, akkor tudj róla, hogy ezzel nem vagy egyedül!

Az iskolában működik néhány szervezet, mely célul tűzte ki maga elé, hogy valamilyen módon megpróbálja színesebbé tenni a sokszor talán egyhangúnak és egysíkúnak tűnő hétköznapokat Számotokra. Vannak, akik szakmai műhelyfoglalkozásokra invitálnak benneteket, vannak, akik tudományos kutatómunkákba szeretnének bevonni titeket és vannak olyanok is, akik egy kicsit más módon szeretnék emlékezetesebbé tenni számotokra a fősulis diákéveket. Utóbbira tökéletes példa a BiGFish.

A BiGFish egy 10-15 BGF-es diák által alapított diákkör, melynek célja, hogy segítse a hallgatók főiskolai beilleszkedését, illetve lehetővé tegye számukra, hogy a szakma rejtelmeit egy új, kissé talán szokatlan perspektívából ismerjék meg még mélyebben. Fontos feladatunknak tartjuk azoknak az értékeknek a megőrzését és közvetítését, amelyek a mai világban sajnos egyre inkább háttérbe szorulnak, és amelyekre véleményünk szerint a főiskolai kereteken belül sem helyeződött eddig megfelelő hangsúly. Ilyenek többek között a helyes önismeret, csapatszellem, a közösséghez tartozás élménye, az elfogadás megélése, a segítőkészség, a magunkra és másokra való odafigyelés, a bölcs időbeosztás és még sok minden más, amit egy megfelelő közegben megtanulhat, átélhet és gyakorolhat az ember. Ezt a közeget szeretnénk biztosítani azoknak, akik szeretnének egy csapat részévé válni, új ismeretségeket kötni, újfajta ismereteket szerezni, mindezt úgy, hogy nincsenek kötöttségek, elvárások.

Szeretnénk egy kicsit színesebbé tenni a főiskolai hétköznapokat Számodra, de ehhez RÁD is szükségünk van! Keresd a kék plakátokat és szórólapokat!

http://www.pszfonline.hu/cikk/bigfish-di-kk-r

A diákköri alkalmak anyagát itt találod:
https://drive.google.com/folderview?id=0B8qOK0lE4prjMEJhYUtvdkZPdlU&usp=sharing

Tagjaink