Unable to execute INSERT statement [INSERT INTO `log_hoster_displays` (`id`, `hoster_id`, `time`) VALUES (:p0, :p1, :p2)] [wrapped: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'log_hoster_displays' is full] BGF Külker HÖK ismertetője és eseményei

BGF Külker HÖK

BGF - KKK
Budapest
N/A tag
Csatlakozz Te is
Nincs megadva
Az alapítás éve
1892 Követő
Köszönjük!
Kik vagyunk mi?

Ismerj meg minket és csatlakozz hozzánk!

A Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Karának Hallgatói Önkormányzata, azaz röviden HÖK, nem csak egy diákszerv, és nem csak egy munkahely vagy sok-sok vidám ember egy irodában…
A HÖK mindez együtt!

A HÖK képviselők feladatai elég szerteágazóak, egyik legfontosabb feladatunk a hallgatók érdekképviselete. Pl.: ha bejön egy hallgató az irodába valamilyen problémával, akkor kedvesen és segítőkészen viszonyulunk hozzá, és megpróbáljuk megoldani a problémáját.
Ezen kívül a HÖK képviselők feladata a hallgatók képviselete a Kar, illetve a Főiskola vezetésével szemben, illetve Kari-, és Főiskolai Tanácsüléseken, a Tanulmányi-, Fegyelmi-, Fellebbviteli-, és Diákjóléti Bizottságokban, stb. A HÖK részt vesz a különböző támogatások feldolgozásában és elbírálásában is, tehát a HÖK szerves része a DJB-Diákjóléti Bizottság is.
De a képviseleteken kívül a HÖK feladata, a különböző hallgatói rendezvények lebonyolítása. Reméljük, hogy az általunk szervezett programok hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az itt eltöltött évek minél tartalmasabban és vidámabban teljenek el. Bízunk továbbá abban, hogy tanulmányaitok alatt együtt színesíthetjük majd a hallgatók közösségi életét.

Amit fontos még tudnod, hogy 2010. június 18-án hosszú munkálatok és sok év után végre felállt a BGF-FHÖK, amely mindhárom kar Hallgatói Önkormányzatait összefogja, ezáltal még biztosabb hátteret biztosítva a hallgatói érdekvédelemnek.

Ha esetleg az érdekelne, hogyan juthatsz szociális támogatáshoz vagy, hogy ehhez milyen igazolások szükségesek vagy csak egyszerűen egyéb támogatásokról érdeklődnél, fordulj bátran a Diákjóléti Bizottsághoz a következő e-mail címen: djb@kkk.bgf.hu, egyéb kérdéseiddel, problémáiddal a hok@kkk.bgf.hu-n megtalálsz bennünket! Kérdéseidet felteheted itt a fórumban is, igyekszünk a minél hamarabb választ adni!

Irodánkat megtalálod a Központi épület első emeletén (K.I.04.), a bankautomata mellett!

Elérhetőségeink

Tagjaink